Lanzarote

Warsztaty kulinarne kanaryjskie TAPAS

KOD:

ACE-A400200

Naucz się przyrządzać kanaryjskie TAPAS pod okiem mistrza kuchni!

Dzień Realizacji

Środa

Español
English
Osoba dorosła
69
EUR
Naucz się przyrządzać kanaryjskie TAPAS pod okiem mistrza kuchni!

Jak przygotować kanaryjskie słynne tapas? Pokażemy Wam podczas 2-godzinnych profesjonalnych warsztatów kulinarnych pod okiem mistrza kuchni. A potem degustujcie w międzynarodowym gronie uczestników!
Menu jest sezonowe i obejmuje co najmniej
4 kanaryjskie przepisy na tapas. Liczba potraw zależy od stopnia trudności przepisów.
Przykładowe menu: papas arrugadas - ziemniaki z sosami mojo, smażony ser, kanaryjskie z mięso czarnej świni w marynacie, almogrote i zapiekane gofio.
Po warsztatach prześlemy Wam książkę elektroniczną z przepisami a swoje fartuchy dostajecie na pamiątkę.
Warsztaty dedykujemy wszystkim, którzy lubią gotować, poznawać nowe smaki i nawiązywać nowe znajomości. Spotykamy się w profesjonalnej kuchni, gdzie każdy uczestnik ma swoje stanowisko i przygotowane produkty. Wam pozostaje tylko sama przyjemność gotowania i przyrządzania potraw!
W cenie warsztatu: wszystkie składniki oraz woda i herbata.
Język: angielski
Start: godz. 10.00
Czas trwania: ok 3 - 4 godziny, w tym 2 godziny warsztatów
Dojazd do miejscowości Uga - we własnym zakresie. Wymagana wcześniejsza rezerwacja.