Naucz się przyrządzać kanaryjskie TAPAS pod okiem mistrza kuchni! Wino w cenie.
Jak przygotować kanaryjskie słynne tapas? Pokażemy Wam podczas 2-godzinnych profesjonalnych warsztatów kulinarnych pod okiem mistrza kuchni. A potem degustujcie w międzynarodowym gronie uczestników!
Menu jest sezonowe i obejmuje co najmniej 4 kanaryjskie przepisy na tapas. Liczba potraw zależy od stopnia trudności przepisów.
Przykładowe menu: papas arrugadas - ziemniaki z sosami mojo, smażony ser, kanaryjskie z mięso czarnej świni w marynacie, almogrote i zapiekane gofio.
Po warsztatach prześlemy Wam książkę elektroniczną z przepisami a swoje fartuchy dostajecie na pamiątkę.
Warsztaty dedykujemy wszystkim, którzy lubią gotować, poznawać nowe smaki i nawiązywać nowe znajomości. Spotykamy się w profesjonalnej kuchni, gdzie każdy uczestnik ma swoje stanowisko i przygotowane produkty. Wam pozostaje tylko sama przyjemność gotowania i przyrządzania potraw!
W cenie warsztatu: wszystkie składniki oraz woda i herbata. Lokalne wino bez ograniczeń.
Język: angielski
Start: godz. 10.00
Czas trwania: ok 3 - 4 godziny, w tym 2 godziny warsztatów
Dojazd do miejscowości Uga - we własnym zakresie. Wymagana wcześniejsza rezerwacja.